GOSSIP

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τα πρώτα γυρίσματα τα έκανα με δύο τεράστια μπαλόνια κάτω από το δέρμα»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Τα πρώτα γυρίσματα τα έκανα με δύο τεράστια μπαλόνια κάτω από το δέρμα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη «Real L!fe» και μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» αλλά και για την πρόταση που δέχθηκε σε μια δύσκολη φάση της θεραπείας της και χειρουργικά.

«Αυτή η πρόταση ήρθε σε μία δύσκολη χειρουργικά φάση της ζωής μου, καθώς τα πρώτα γυρίσματα τα έκανα με δύο τεράστια μπαλόνια (διατατήρες) κάτω από το δέρμα στην πλάτη. Οι πιο παρατηρητικοί ίσως το βλέπουν σε κάποια πλάνα. Ήμουν κάθε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, αργότερα μπήκα για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Οπότε τα πράγματα ήταν πολύ οριακά από άποψη χρόνου, πόνου και ευχαρίστησης. Δεν είχαμε την ευκαιρία, όπως θα ήθελα, να δεθούμε με τους συντελεστές της εκπομπής. Δυο τρεις φορές, όμως, που βρεθήκαμε, το κλίμα ήταν πολύ όμορφο. Πραγματικά δεν ήθελα να χάσω αυτήν την ευκαιρία!», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Το είδος και το ύφος της εκπομπής ήταν κάτι που με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω πως ανάμεσα στα ριάλιτι, στο κουτσομπολιό, στην τοξικότητα της τηλεόρασης και στις δυσάρεστες ειδήσεις, είναι κάτι που έλειπε και το πιο σημαντικό είναι πως καθημερινά μάς δίνεται μία ευκαιρία να μάθουμε να ζούμε καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενη έστω για αυτήν την μικρή συμμετοχή μου», πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη συνέχεια.