GOSSIP

Γιώργος Μαζωνάκης: Η επιστροφή στο Κατράκειο Νίκαιας και η πρόταση γάμου στη σκηνή

Γιώργος Μαζωνάκης

«Γυρίσαμε στο σπίτι μας», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης από τη Νίκαια, όπου μεγάλωσε

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας το βράδυ της Κυριακής, 18 Ιουνίου, και ξεσήκωσε όσους ήταν εκεί για να τον ακούσουν.

«Γυρίσαμε στο σπίτι μας», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης από τη Νίκαια, όπου μεγάλωσε. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, στην πρώτη συναυλία της καλοκαιρινής του περιοδείας, τραγούδησε για περισσότερες από δύο ώρες, επιλέγοντας διαχρονικές του επιτυχίες. Χόρεψε, ανέβηκε στις κερκίδες, ευχαρίστησε τους φίλους του και πρωτοτύπησε, αφήνοντας έναν από τους φαν του να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του μπροστά σε όλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαζωνάκης άρχισε να ψάχνει μια Αγγελική μέσα στον κόσμο, η οποία βρέθηκε και οδηγήθηκε επί σκηνής. Η νεαρή κοπέλα που ήταν σε ενδιαφέρουσα είδε μετά από λίγο τον αγαπημένο της να ανεβαίνει, να γονατίζει και να της προσφέρει το μονόπετρο ενώ οι θεατές τους χειροκροτούσαν.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μάλιστα, είπε: «Μου έστειλε μήνυμα στο Instagram ότι θέλει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του. Μίλησα με τους συνεργάτες μου και τους είπα αυτό θα γίνει οπωσδήποτε».