GOSSIP

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά»

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

H Κατερίνα Καινούργιου άφησε υπονοούμενα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, επισημαίνοντας ότι μάλλον νομίζει ότι ξαφνικά κάνει ποιοτική τηλεόραση.

«Τι γίνεται με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Έχουμε εντάξεις, γκρίνιες, follow, unfollow… τι συμβαίνει τελικά; Έχουμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που νιώθει ότι κάνει ποιότητα ξαφνικά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ήταν μία καλή τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη Μενεγάκη; Το κανάλι είναι ευχαριστημένο;», συνέχισε η παρουσιάστρια, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να της απαντά: «Το κανάλι είναι ευχαριστημένο, γιατί έχει την Ελένη ως brand στο δυναμικό του. Όχι όμως σε νούμερα τηλεθέασης».

«Α, έτσι πάνε αν τα κανάλια είναι ευχαριστημένα; “Αν κάνω 5% αύριο, θα μου πει ο Alpha είμαστε ευχαριστημένοι, επειδή είσαι brand”; “Όχι”, μου απαντάνε από πάνω. Εγώ δεν θα το δεχόμουν αλλά δεν είμαι η Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν κάτι δεν πάει καλά σε νούμερα κάποιες φορές, εμένα συνήθως θα με καλέσει ο Νίκος ή το κανάλι να με ρωτήσουν τι συμβαίνει. Δεν θα σου πουν: μπράβο, μπράβο. Σε μένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί αυτό», πρόσθεσε κλείνοντας επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το πολύ prestige το ‘χουν πληρώσει τα κανάλια και τρώγονται με τα ρούχα τους. Όταν αυτό το prestige κοστίζει τόσες χιλιάδες ή τόσα εκατομμύρια ευρώ, έπαψε να είναι prestige», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.