GOSSIP

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω οικονομικά προβλήματα, βρίσκομαι στην δυσκολότερη φάση της ζωής μου»

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω οικονομικά προβλήματα, βρίσκομαι στην δυσκολότερη φάση της ζωής μου»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα 

H Μαρία Ιωαννίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast at star, είπε ότι βρίσκεται σε μια από τις δύσκολες περιόδους της ζωής της αφού πέραν του ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, προέκυψε και σοβαρό πρόβλημα υγείας στον σύντροφός της.

Μεταξύ αυτών, μιλά και για τον φημολογούμενο πλειστηριασμό του σπιτιού της αλλά και για το πόσο θετική είναι όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου, έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου γιατί τύχανε κάποιες ατυχίες, με το σπίτι κι αυτά έκανα κάτι βλακείες θα τις διορθώσω, διορθώνονται. Είναι αυτή η παλιά ιστορία με το θέμα της σχολής που είχα αυτή την δήθεν φίλη η οποία με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ότι αγόραζε, ακόμα και σε ταξί να έμπαινε, ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμα μηνύσιμο. Δεν ξέρω κάποια στιγμή, μπορεί να συμβεί.

Έχω τον σύντροφό μου να με στηρίζει αλλά αυτή την στιγμή ο σύντροφός μου, πέρασε ένα καραμπινάτο καρκίνο»

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως το σπίτι της δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό. «Όχι καλέ προς Θεού, ντροπή, κανένα σπίτι δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου ντροπή σε όποιον το έγραψε και μην κάνω και καμία μήνυση. Δεν υπάρχει περίπτωση πλειστηριασμού. Υπάρχει περίπτωση ότι πρέπει να δώσω μόνο 30.000. Μόνο αυτά είναι και τελείωσε η ιστορία. Ίσως επηρεασμένοι που είπα ότι θα πουλήσω το σπίτι μου κάποια στιγμή γιατί υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα, αυτοί με την φαντασία τους το μεγαλοποιήσανε για να κάνουν φασαρία. Παιδιά, λίγο σεβασμό».

«Μεγαλώνω μωρέ και δεν μου αρέσει. Δεν είμαι από τους τύπους που κάνω και ούτε θα κάνω επεμβάσεις. Να σκεφτείτε μπότοξ έχω να κάνω εδώ και τρία χρόνια και δεν θα κάνω, μόνο κάτι μικρά»΄.

Τέλος, όσον αφορά μια ενδεχόμενη δική της τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε: «Θα ήθελα να προτείνω μια εκπομπή που θα υποδεικνύω στις γυναίκες διατροφή και γυμναστική».