GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της - Τρυφέρες φωτογραφίες

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της - Τρυφέρες φωτογραφίες
Instagram/Ioanna Maleskou

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικό για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά, αφού κάνουν τις πρώτες τους διακοπές με το 2,5 μηνών παιδάκι τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από τον περασμένο Μάιο η Ιωάννα Μαλέσκου αφού κρατάει στην αγκαλιά της την μονάκριβη κόρη της.

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικό για την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά, αφού κάνουν τις πρώτες τους διακοπές με το 2,5 μηνών παιδάκι τους.

Το ζευγάρι που κράτησε μακρία από τα φώτα της δημοσιότητας τον γάμο του περνάει το καλοκαίρι στη θάλασσα, καθώς ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη τους τον ακολουθούν σχεδόν καθημερινά.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την εξόρμησή της στη θάλασσα με την κόρη της γράφοντας στη λεζάντα «Πάντα αγαπούσα τα καλοκαίρια γιατί είχα τον ήλιο, την άμμο, τη θάλασσα… Τώρα τα αγαπώ πιο πολύ, γιατί έχουμε εσένα»

Instagram/imaleskou

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο υπό άκρα μυστικότητα λίγο πριν γίνουν γονείς.

«Δεν θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Στη ζωή μου δεν ονειρευόμουν προτάσεις αλλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει», είχε δηλώσει η Ιωάννα Μαλέσκου για την πρόταση γάμου από τον σύζυγό της.

Για το πώς βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης η παρουσιάστρια είχε πει: «Κατά τη διάρκεια της κύησης με δυσκόλεψαν περισσότερο τα σκαμπανεβάσματα και οι εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που υπέστην».

«Έχουμε αποφασίσει το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας, δεν μπορώ να το πω. Η μπέμπα είναι ίδια ο μπαμπάς της, θέλω πολύ να κάνω και άλλο παιδί», είχε δηλώσει η Ιωάννα Μαλέσκου στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.