GOSSIP

Ιλάειρα Ζήση: «Λύγισε» για την απώλεια του μωρού που κυοφορούσε

Ιλάειρα Ζήση: «Λύγισε» για την απώλεια του μωρού που κυοφορούσε

Η Ιλάειρα Ζήση αναφέρθηκε και στην απώλεια του μωρού που κυοφορούσε.

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Καλοκαίρι yes». Μέσα σε όλα, η Ιλάειρα Ζήση αναφέρθηκε και στην απώλεια του μωρού που κυοφορούσε.

«Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια. Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού αλλά δε θέλουμε να ακουστούν. Αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, ενώ δε θα έπρεπε», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Στη συνέχεια, η Μαριάντα Πιερίδη, ζήτησε από την Ιλάειρα Ζήση να της πει λίγα περισσότερα πράγματα γι’ αυτή την ιστορία.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταίς. Δε φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό…», ανέφερε η Ιλάειρα Ζήση με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς συγκινημένη.

Βλέποντας τη συναισθηματική της φόρτιση, η Μαριάντα Πιερίδη της ζήτησε συγγνώμη που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα με την Ιλάειρα Ζήση να απαντά, «Δε με πειράζει που με ρώτησες γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε τοποθετηθεί δημόσια. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε ή να μας κρατάει πίσω. Τα αρνητικά σχόλια δε μας αγγίζουν. Όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δε σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος».