GOSSIP

Δώρα Χρυσικού: Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο σκέφτηκα αμέσως τον θάνατο

Δώρα Χρυσικού: Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο σκέφτηκα αμέσως τον θάνατο

Η τελευταία εικόνα που έχω από τον πατέρα μου είναι να του κρατώ γάζες μέσα στο νοσοκομείο και να μου ζητά βοήθεια, είπε η Δώρα Χρυσικού

Στο podcast την Δώρα Χρυσικού υποδέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο και τη μάχη που έδωσε.

«Σκέφτηκα αμέσως τον θάνατο. Έχω βιώσει τον καρκίνο γιατί όλη μου η οικογένεια έχει φύγει από αυτήν την ασθένεια. Η τελευταία εικόνα που έχω από τον πατέρα μου είναι να του κρατώ γάζες μέσα στο νοσοκομείο και να μου ζητά βοήθεια. Μου έλεγε σώσε με. Είχε καρκίνο στο πάγκρεας κι ουσιαστικά έφυγε από οργανική ανεπάρκεια. Μετά από αυτό δεν τον ξαναείδα. Είδα τον παππού μου να λιώνει και την γιαγιά μου να έχει μείνει 50 κιλά και να την καθαρίζω. Έχω μία πολύ άγρια εικόνα» είπε η Δώρα Χρυσικού.

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να κάνω διαθήκη»

«Όταν ανοίγεις μια κοιλιά, οι γιατροί μου είπανε ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι δεν θέλω να κάνω την επέμβαση, αλλά τη διαθήκη μου. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι είπα στη μητέρα μου πως δεν θέλω να φύγει ο σύντροφός μου από το σπίτι γιατί είναι δικό μου και η δεύτερη ήταν ότι είπα στην αδερφή μου πως αν πεθάνω, θέλω να προσέχεις τη μαμά» συνέχισε.

«Είπα ότι θα τα καταφέρω γιατί είχα μπει στην τηλεόραση μετά από χρόνια… Σε 20 ημέρες είχα κάνει ένα τεράστιο χειρουργείο 13 ωρών, είχα μπει στην εντατική, είχα ξυπνήσει κι επέστρεψα στη δουλειά. Έκανα ολική υστεροκτομή. Μου αφαίρεσαν όλα τα εσωτερικά όργανα, μήτρα, ωοθήκες, σάλπιγγες, σκωληκοειδίτη, χολή, 45 λεμφαδένες. Είχα τέτοια καλή ανάρρωση γιατί είχα πεισμώσει τόσο» εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού.