GOSSIP

Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά τη μεταγραφή της

Μπέττυ Μαγγίρα: Το πρώτο μήνυμα μετά τη μεταγραφή της

Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες λίγο πριν κάνει τις διακοπές

Η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει μεταγραφή από το Open στον Ant1.

Όλα έδειχναν πως η Μπέττυ Μαγγίρα θα παραμείνει στη πρωινή καθημερινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, ωστόσο λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής έκανε την ανατροπή παίρνοντας μεταγραφή για τον Ant1.

«Τα τρειλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα , κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά ,συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό ! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα !!! Ήταν η χαλάρωση μας , η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές, αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια», έγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα στο Instagram.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο πλαίσιο των νέων αλλαγών στη ζωή της, άλλαξε και το μανικιούρ της το οποίο βάφτισε sunset nails. Γιατί όπως μας είπε περιμένει με χαρά ηλιοβασιλέματα καλοκαιρινά.

Προφανώς είναι χαρούμενη για την νέα της συνεργασία αλλά και γιατί τώρα πια είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει τις διακοπές της. Η Μπέττυ έκανε τις τελευταίες προετοιμασίες πριν αναχωρήσει οικογενειακώς για τις Κυκλάδες.