GOSSIP

Γιάννης Ζουγανέλης: Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη μαρκίζα στο θέατρο

Γιάννης Ζουγανέλης: Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη μαρκίζα στο θέατρο
Instagram

«Ο καθένας κάνει την προσωπική του συμφωνία», τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη μαρκίζα στο θέατρο, τις οικονομικές απολαβές και τις θέσεις που καταλαμβάνουν στο θέατρο άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει αρκετά.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ερωτηθείς για τη μαρκίζα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ασχολήθηκα καθόλου, νομίζω ότι δεν ασχολήθηκε κανένας. Αυτό πιστεύω».

Στο ερώτημα αν ασχολήθηκε με τα οικονομικά, ο ίδιος απάντησε: «Βεβαίως, ο καθένας κάνει την προσωπική του συμφωνία. Προσωπικά, αποδέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν οι άνθρωποι, που ήταν τιμητική για τη θητεία μου στο θέατρο, και πάμε καλά».

Για το αν ποιοι λαμβάνουν τα περισσότερα χρήματα από τον θίασο, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Όχι, έχουν εκλείψει αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχουν. Δεν είναι μόνο ότι δεν γνωρίζουμε, αλλά και γιατί να το γνωρίζουμε, ο καθένας κάνει προσωπική συμφωνία. Το θέμα είναι να αγωνιζόμαστε και για τους ανθρώπους που αγωνιούν να ισορροπήσουν τις συμβάσεις και τα βασικά. Ξέρω πολύ καλά ότι όλοι αμείβονται με το παραπάνω… το μπαλέτο, οι μουσικοί. Έρχεται κόσμος και μας βλέπει, ένας μέσος όρος 1.500 ατόμων, είναι μεγάλο πράγμα».