GOSSIP

Amanda Holden: Ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα για τη νέα της εκπομπή «Sex: A Bonkers History»

Amanda Holden: Ποζάρει σαν γυμνή Κλεοπάτρα για τη νέα της εκπομπή «Sex: A Bonkers History»

Η Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια στη νέα της εκπομπή θα διερευνήσει τις τάσεις απέναντι στο σεξ και τη σεξουαλικότητα, από την εμφάνιση του πρώτου αντισυλληπτικού στην αρχαία Αίγυπτο μέχρι το swinging στα προάστια της Βρετανίας του '70.

Η διάσημη Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια, Amanda Holden πόζαρε γυμνή προκειμένου να προωθήσει τη νέα της εκπομπή με τίτλο, «Sex: A Bonkers History».

Η 52χρονη - σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά - θα συνεργαστεί με τον ιστορικό Dan Jones στη σειρά Sky History, η οποία εξερευνά τις σεξουαλικές συμπεριφορές ανά τους αιώνες.

Το ζευγάρι θα διερευνήσει τις τάσεις απέναντι στο σεξ και τη σεξουαλικότητα, από την εμφάνιση του πρώτου αντισυλληπτικού στην αρχαία Αίγυπτο μέχρι το swinging στα προάστια της Βρετανίας του '70. Στην πορεία θα ανακαλύψουν πώς οι σεξουαλικές προτιμήσεις των Τυδώρ άλλαξαν για πάντα την πορεία της βρετανικής ιστορίας.

Το ζευγάρι αποκαλύπτει, επίσης, πως η βικτοριανή εποχή ήταν κατά βάθος αρκετά απελευθερωμένη στο σεξουαλικό πεδίο. Τέλος, ανακαλύπτουν ότι οι σεξουαλικές συμπεριφορές τον 20ό αιώνα άλλαξαν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ιστορίας και ότι αυτός ο ρυθμός αλλαγής συνεχίζει να επιταχύνεται.