GOSSIP

Μάριος Αθανασίου: Διαφορετικά γενέθλια για τον ηθοποιό - «Δεν είμαι στην καλύτερη μου φάση»

Μάριος Αθανασίου: Διαφορετικά γενέθλια για τον ηθοποιό - «Δεν είμαι στην καλύτερη μου φάση»
instagram

Ο Μάριος Αθανασίου περνάει διαφορετικά φέτος τα γενέθλιά του και εξομολογείται ότι είναι πιο δύσκολα από άλλες χρονιές

Τα γενέθλιά του είχε σήμερα ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος ωστόσο τα περνάει σε μια διαφορετική και αλλιώτικη φάση από τις προηγούμενες χρονιές.

Με μια ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι φέτος περνάει πιο δύσκολα, ωστόσο ευχαρίστησε το κοινό για τις όμορφες ευχές που του έστειλε.

«Σήμερα είναι 5 Αυγούστου. Είναι η μέρα των γενεθλίων μου και κάνω αυτό το βιντεάκι για τις ευχές που μου έχετε στείλει. Και την αμέριστη αγάπη που μου δείχνετε, πραγματικά ευχαριστώ. Αλλά δεν κάνω μόνο για αυτό βίντεο, θα μπορούσα να σας το είχα γράψει. Θα μπορούσα επίσης να ανεβάσω μια φωτογραφία από ένα υπέροχο μέρος, να το κάνω να φαίνεται όλο ειδυλλιακό και υπέροχο. Να μιλάω πάντα για ευτυχία, χαρά, αγάπη και ομορφιές που μπορεί να περνούν οι άνθρωποι. Απλώς φαντάζομαι επειδή πολλές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα και στο διαδίκτυο δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε αυτό, να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά.

Δηλαδή μπορεί η χρονιά που πέρασε ή τα γενέθλιά σου να μην σε βρίσκουν στην καλύτερή σου φάση, όπως μπορεί να είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο δύσκολα, μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως θες, να έχεις πράγματα στο μυαλό σου. Να έχεις στεναχώριες, να μην είσαι πραγματικά ευτυχισμένος. Μπορεί να συμβαίνουν αυτά και να συνεχίζεις να είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που αγωνίζεται και προσπαθεί να κάνει τα πράγματα όσο καλύτερα μπορεί.

Συμβαίνει κι αυτό! Μπορεί να υπάρχει και να μην αισθάνεστε ποτέ άσχημα, όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα. Και να συνεχίζετε να αγωνίζεστε! Τα καλύτερα έρχονται, πάντα» είπε ο Μάριος Αθανασίου στο βίντεο που ανέβασε.»