GOSSIP

Άννα Φόνσου: Μετακόμισε στο νέο της σπίτι μετά την περιπέτειά της - Δείτε φωτογραφίες

Άννα Φόνσου: Μετακόμισε στο νέο της σπίτι μετά την περιπέτειά της - Δείτε φωτογραφίες

Η Άννα Φόνσου μετακόμισε στο νέο της σπίτι, καθώς είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πολυκατοικία στην οποία έμενε.

Σε νέο σπίτι μετακόμισε η Άννα Φόνσου μετά την εκκένωση της πολυκατοικίας της, η οποία κρίθηκε ακατάλληλη, ύστερα από σοβαρή υδραυλική βλάβη.

Μέσα από τον λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, το Σπίτι του Ηθοποιού, η ηθοποιός είχε εκφράσει ότι πρέπει σύντομα να βρει σπίτι καθώς θα ξεκινούσαν άμεσα οι εργασίες στην πολυκατοικία που διέμενε. Μέχρι τότε θα έμενε στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Τελικά η ηθοποιός βρήκε σπίτι και μέσα από τον ίδιο λογαριασμό μοιράστηκε φωτογραφίες από τον νέο της προσωπικό χώρο και εξέφρασε ότι το έφτιαξε όπως εκείνη επιθυμούσε.

«Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω… Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας. Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ», έγραψε η Άννα Φόνσου