GOSSIP

Lady Gaga: Η εμφάνιση με τον Michael Polansky που φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης

gaga
Daily Mail

Αιτία του χωρισμού του πρώην ζευγαριού φημολογείται ότι ήταν η άρνηση του 45χρονου για ...οικογένεια

Η εμφάνιση της Lady Gaga με τον πρώην φίλο της Michael Polansky το βράδυ της Τρίτης, πυροδότησε τις φήμες για επανσύνδεσή τους.

Η 37χρονη τραγουδίστρια, ντυμένη με μία μίνι μαύρη φούστα κι ένα δερμάτινο μπλέιζερ δείπνησε με τον πρώην της, τον οποίο χώρισε πριν από μερικούς μήνες, μετά από τρία χρόνια σχέσης, με την αιτία να αναφέρεται ως η επιθυμία της Lady Gaga να γίνει μητέρα και τον 45χρονο να μην συμμερίζεται αυτή την επιθυμία της.

Η ηθοποιός του A Star is Born - που εργάζεται σε ένα άλμπουμ αφιέρωμα στον αείμνηστο φίλο της Tony Bennett, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με τον πρώην της, αποδεικνύοντας πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019 και επισημοποίησε τη σχέση του μέσω Instagram μετά το Super Bowl το 2020. Η σχέση τους έληξε νωρίτερα φέτος. Πηγές κοντά στην τραγουδίστρια υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός ήταν φιλικός και εξακολουθούν να είναι φίλοι.

Τον περασμένο μήνα, ο καλός φίλος της Lady Gaga, Tony Bennett, πέθανε σε ηλικία 96 ετών και η ίδια δημοσίευσε ένα μεγάλο και συγκινητικό αφιέρωμα στον εκλιπόντα τραγουδιστή στο Instagram της.