GOSSIP

Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στο Λονδίνο στην επέτειο του θανάτου της γιαγιάς του χωρίς τη Μέγκαν

Πρίγκιπας Χάρι: Επιστρέφει στο Λονδίνο στην επέτειο του θανάτου της γιαγιάς του χωρίς τη Μέγκαν
(Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

Μυστήριο με την επικείμενη επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο 

Ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει - σύμφωνα με το Page Six - στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα - αλλά δεν θα έχει την Μέγκαν στο πλευρό του.

Ο 38χρονος Χάρι πρόκειται να εμφανιστεί στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση WellChild — στην οποία συμμετέχει για 15 χρόνια — στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου, προτού πετάξει στη Γερμανία για την έκτη επανάληψη του διαγωνισμού του Invictus Games.

Ωστόσο, πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση λένε στο Page Sixότι θα ταξιδέψει μόνος του πίσω στην πατρίδα του, καθώς η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, έχει υποχρεώσεις με τα παιδιά τους: τον Άρτσι, 4 ετών, και τη Λίλιμπετ, 2 ετών.

Επιπλέον, ο δούκας του Σάσσεξ φαίνεται ότι δεν θα συναντηθεί με την βασιλική οικογένεια, η οποία θα τιμήσει την επέτειο του ενός έτους από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' μόλις μία ημέρα αργότερα.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο Χάρι δεν έχει λάβει ακόμη καμία πρόσκληση να παρευρεθεί στο κάστρο του Μπαλμόραλ όπου θα πραγματοποιηθεί η οικογενειακή συνάντηση στη μνήμη της εκλιπούσας Ελισάβετ.

Οι εντάσεις μεταξύ των Σάσσεξ και της βασιλικής οικογένειας διαταράχθηκαν από τότε που το ζευγάρι αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020 — και στη συνέχεια έβγαλε στον αέρα τα... άπλυτά τους.

Στην πραγματικότητα, η τελευταία φορά που το ζευγάρι έκανε κοινή ευρωπαϊκή εμφάνιση ήταν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στις 19 Σεπτεμβρίου 2022.