GOSSIP

Λένα Μαντά: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της και η συμβουλή στα μελλόνυμφα ζευγάρια

Λένα Μαντά: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της και η συμβουλή στα μελλόνυμφα ζευγάρια
Instagram

Η συγγραφέας μοιράστηκε με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από την τελετή του γάμου της κόρης της, ενώ συνόδευσε τις φωτογραφίες με ένα κείμενο για τη βραδιά. 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η κόρη της γνωστής συγγραφέα Λένας Μαντά, Μαρία Μαντά, με τον αγαπημένο της Στέλιο Φωτόπουλο.

Η συγγραφέας μοιράστηκε με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από την τελετή, ενώ συνόδευσε τις φωτογραφίες με ένα κείμενο για τη βραδιά.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση αλλά και άπειρο κέφι! Νομίζω ότι την παράσταση έκλεψε ο εγγονός μου που οδήγησε το αυτοκινητάκι του μέχρι την εκκλησία, ενώ από πίσω ακολουθούσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μαμά του. Ευχαριστούμε όλους που ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας! Ευχαριστώ κι εγώ εσάς για τις εκατοντάδες ευχές!», έγραψε χαρακτηριστικά.\

Η Λένα Μαντά σε δεύτερη ανάρτησή της έδωσε και μία συμβουλή στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν:

«Στον απόηχο της βραδιάς του γάμου… (και ενώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από την κούραση…). Και μια τόση δα υπενθύμιση στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν: Διασκεδάστε τον γάμο σας! Γλεντήστε το! Η νύφη και ο γαμπρός δίνουν τον τόνο της βραδιάς! Αν εσείς περάσετε καλά, το κέφι σας θα είναι μεταδοτικό! Δεν βοηθάει μόνο το ρύζι για να…ριζώσετε! Θέλει γέλιο ο γάμος για ν’ αντέξει! Και όπως λέει η "Λωξάντρα" της Μαρίας Ιορδανίδου: "Ο γάμος θέλει φρόνηση, θέλει καπατσοσύνη, θέλει λαγού περπατησιά και αητού γληγοροσύνη"».