GOSSIP

Ne-Yo: Καυτές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του - Χώρισαν γιατί ο ράπερ ήθελε συνέχεια... τρίο

Ne-Yo: Καυτές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του - Χώρισαν γιατί ο ράπερ ήθελε συνέχεια... τρίο

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του διάσημου ράπερ Ne-Yo, δήλωσε πως αναγκάστηκε να τον χωρίσει γιατί ήθελε κι άλλες γυναίκες στο κρεβάτι τους, πέρα από την ίδια

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του ράπερ Ne-Yo, εξηγώντας για ποιο λόγο χώρισε από τον ράπερ πριν από περίπου μια δεκαετία.

Συγκεκριμένα, η Monyetta Shaw-Carter παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι «Haus of Aaron» και δήλωσε πως αφορμή για να διαλυθεί η σχέσης της με τον Ne-Yo ήταν η επιθυμία του να υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στο κρεβάτι τους, εκτός από την ίδια.

«Απατήσαμε ο ένας τον άλλο, αλλά μαζί. Αν αυτό έχει νόημα», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, ύψωσε τρία δάχτυλα, προκειμένου να εξηγήσει ότι εννοεί πως έκαναν τρίο.

«Δοκιμάζαμε πράγματα μαζί. Και στην πραγματικότητα, δεν είναι απιστία αν είσαι οκ με αυτό. Όμως, στη συνέχεια, όλο αυτό ξεκίνησε σιγά σιγά να μην του φτάνει», εξήγησε η Monyetta Shaw-Carter.

«Έλεγα ότι, ''Λοιπόν, όχι, δεν υπέγραψα για να το κάνω αυτό κάθε μέρα''. Έγινε πρόβλημα όταν το ήθελε πολύ», πρόσθεσε η ίδια

Η σταρ του ριάλιτι «Real Housewives of Atlanta» αποκάλυψε επίσης, πως σαν ζευγάρι «πειραματίζονταν» συχνά, όμως έκαναν τρίο μόνο 1-2 φορές τον χρόνο.

Ωστόσο, αργότερα ο Ne-Yo το αποζητούσε συνεχώς. «Του είπα "αν θες αυτό, σημαίνει πως δεν με θες". Όσο κι αν προσπάθησα να το προσδιορίσω ως κάτι πικάντικο που κάνουμε σαν ζευγάρι μια στο τόσο, δεν ήταν αρκετό. Αλλά, είναι αυτό που είναι», κατέληξε.

Το πρώην ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2010, ενώ χώρισαν τρία χρόνια αργότερα, το 2013, μόλις δύο μήνες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Μάντελιν και τον Μέισον.