GOSSIP

Ιρίνα Σάικ: Φωτογραφίζεται σχεδόν γυμνή στις διακοπές της στην Ιταλία

Ιρίνα Σάικ
Instagram

Η 37χρονη Ιρίνα Σάικ, σε μία από τις φωτογραφίες, εμφανίζεται σχεδόν γυμνή. Φορά ένα εντελώς διάφανο φόρεμα, το οποίο συνοδεύει με διαμαντένια σκουλαρίκια και ιδιαίτερα παπούτσια

Η Ιρίνα Σάικ δεν αφήνει σχεδόν τίποτα στη φαντασία. Μπορεί οι φήμες να τη θέλουν να είναι σε σχέση μετον Τομ Μπρέιντι, όμως η Ιρίνα Σάικ κάνει διακοπές με τον πρώην της, Μπράντλεϊ Κούπερ και την κόρη τους, Λέα, στην Ιταλία.

Και αυτή τη φορά η Ιρίνα Σάικ ποστάρει μια σειρά από φωτογραφίες της στο Instagram. Προσέξτε τώρα... Όχι φωτογραφίες με τον Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά φωτογραφίες που προκαλεί, γιατί μπορεί να το κάνει...

Η 37χρονη Ιρίνα Σάικ, σε μία από τις φωτογραφίες, εμφανίζεται σχεδόν γυμνή. Φορά ένα εντελώς διάφανο φόρεμα, το οποίο συνοδεύει με διαμαντένια σκουλαρίκια και ιδιαίτερα παπούτσια. Στο δωμάτιο που βρίσκεται η Ιρίνα Σάικ επικρατεί το απόλυτο χάος.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική φωτογραφία που ανέβασε το μοντέλο. Σε άλλη μία φωτογραφία φορά ένα κοντό δερμάτινο φόρεμα με μπότες και σε άλλη ποζάρει με φίλη της μοντέλο, με την οποία κάνουν μαζί διακοπές.

Σε καμία όμως φωτογραφία της Ιρίνα Σάικ δεν υπάρχει ο Μπράντλεϊ Κούπερ.