GOSSIP

Ο Drake δείχνει την τεράστια συλλογή του από σουτιέν - Τα πετάνε οι θαυμάστριες στη σκηνή

Drake
Ο Καναδός ράπερ Drake δέχτηκε επικό τρολάρισμα από τον πατέρα του
Prince Williams/Wireimage via Getty Images

Ο Drake έχει στη συλλογή του πάνω από 250 σουτιέν θαυμαστριών.

O Drake αποκάλυψε την ιδιαίτερη συλλογή που έχει στην κατοχή του, χάρη στις πιστές θαυμάστριές του.

Όπως μας αποκάλυψε μέσω Instagram, ο Καναδός ράπερ διαθέτη μια τεράστια συλλογή… στηθόδεσμων κάθε χρώματος και μεγέθους που πετούν στη σκηνή των συναυλιών οι θαυμάστριές του. Ενώ άλλοι καλλιτέχνες δέχονται διάφορα... ιπτάμενα αντικείμενα από τους φαν, όπως κινητά τηλέφωνα, ή τις στάχτες της νεκρής μητέρας κάποιου (ρωτήστε την P!nk), ο Drake μαζεύει από το stage, τα σουτιέν που του πετάνε οι κυρίες που βρίσκονται στο κοινό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Λος Άντζελες, ο Drake παρακάλεσε το κοινό να μην πετάξει εσώρουχα κατά τη διάρκεια του live, επειδή ο γιος του βρισκόταν στο σόου. Όμως, ούτε αυτό φάνηκε να πτοεί τις ένθερμες φαν του.

Μέχρι και ο πατέρας του Καναδού έφτασε στο σημείο να τρολάρει τον ίδιο του τον γιο, πετώντας στη σκηνή ένα μεγάλο σε μέγεθος σουτιέν, που έκανε τον Drake να απορήσει.

Ωστόσο, ο Drake αργότερα διάβασε το αστείο σημείωμα που συνόδευε το εσώρουχο «Ο μπαμπάς εύχεται μεγάλα πράγματα για εσένα. Σε αγαπώ και φροντίζω να θηλάζεις σωστά».

Επιδεικνύοντας τη συλλογή του από την περιοδεία, ο Drake ανέβασε μια εικόνα του στο Instagram, που στέκεται μπροστά από σειρές σουτιέν με ένα αστραφτερό χαμόγελο στο πρόσωπο και τα χέρια του τεντωμένα.

Αν αναρωτιέστε πόσα σουτιέν βρίσκονται πίσω από τον μουσικό, σίγουρα είναι πάνω από 250.

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 700.000 likes, με αρκετούς followers να σχολιάζουν το πλήθος των σουτιέν που έχει συγκεντρώσει ο Drake.

«Προσευχόμαστε για τον μάγκα που έπρεπε να τα βάλει. Είναι οργανωμένα κατά μέγεθος», παρατήρησε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος έγραψε «Απλώς πρέπει να μάθω αν έχει μέγεθος από το μεγαλύτερο στο μικρότερο».

Ένας τρίτος αστειεύτηκε: «Θρυλικό! Χαχα, εξώφυλλο άλμπουμ» και κάποιος άλλος σημείωσε πως «Ο τύπος έχει περισσότερα σουτιέν από τη Victoria Secret».

Διαβάστε επίσης

Ο Drake χάρισε 50.000 δολάρια σε θαυμαστή στη συναυλία του στο Λας Βέγκας

Drake: Αυτός αγόρασε το περιβόητο δαχτυλίδι του Τούπακ Σακούρ - Πλήρωσε 1 εκατ. δολάρια