GOSSIP

Μαρία Ηλιάκη: «Κοιτούσα την πάρτη μου – Η προσωπική μου ζωή πήγαινε κατά διαόλου»

Μαρία Ηλιάκη: «Κοιτούσα την πάρτη μου – Η προσωπική μου ζωή πήγαινε κατά διαόλου»

Η Μαρία Ηλιάκη μιλά για το πώς άλλαξε η ζωή της με τον σύντρόφο της.

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στην Τζένη Θεωνά για το διάστημα που πέρασε στην Ελβετία με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη και τον ερχομό της κόρης τους.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή πριν την γνωριμία τους, η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στο διάστημα στο οποίο αποφάσισε να σταματήσει τη δουλειά της για κάποια περίοδο προκειμένου να δώσει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό της.

«Δούλευα από τα 19 μου. Κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω ένα break οπότε είπα ότι δεν γίνεται άλλο ρε παιδί μου. Για πολλούς και διάφορους λόγους», ανέφερε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Όσο για τις αλλαγές που ακολούθησαν μετά από εκείνο το διάστημα: «Το βασικό που θα έλεγα ότι μου έμαθε η περίοδος εκείνη είναι ότι δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτή τη ζωή. Εγώ είχα πάντα μία τάση στο να προσέχω πολύ τον εαυτό μου, να κοιτάω πολύ την πάρτη μου. Όταν ήρθε ο Στέλιος στη ζωή μου συνειδητοποίησα ότι είναι ωραίο να δίνεις, χωρίς να περιμένεις να πάρεις», ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

Και κατέληξε: «Πριν από τον Στέλιο η προσωπική μου ζωή πήγαινε κατά διαόλου. Δεν πήγαινε καλά», είπε στην εκπομπή, Μαμά-δες.