GOSSIP

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Ξανά μαζί οι πρωταγωνιστές της σειράς - Καταχειροκροτήθηκε η Μπρέντα

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Ξανά μαζί οι πρωταγωνιστές της σειράς - Καταχειροκροτήθηκε η Μπρέντα

Ξανά μαζί οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς εφηβικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» - Οι ηθοποιοί συναντήθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η senior editor του PEOPLE Μπριάν Χέλντμαν στην Τάμπα της Φλόριντα

Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς εφηβικής σειράς των 90s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» συναντήθηκαν και πάλι σε εκδήλωση που διοργάνωσε η senior editor του PEOPLE Μπριάν Χέλντμαν στην Τάμπα της Φλόριντα.

Oι Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty), Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling), Τζέισον Πρίσλεϊ (Jason Priestly), Τζένι Γκάρθ (Jennie Garth), Ίαν Ζίρινγκ(Ian Ziering), Μπράιαν Όστιν Γκριν(Brian Austin Green) και Γκαμπριέλ Κάρτερις (Gabrielle Carteris) μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από την σειρά κατά την διάρκεια του πάνελ 90s Con.

Προς το τέλος της εκδήλωσης η Ντόχερτι - η «Μπρέντα Γουόλς» της σειράς που τον Ιούλιο ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο - δέχθηκε ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό που χειροκροτούσε όρθιο.

«Σας ευχαριστώ πολύ», είπε συγκινημένη η ηθοποιός η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού 4ο σταδίου. «Ξέρετε πόσο μου αρέσει να κλαίω συνεχώς. Και το κάνω όπως φαίνεται. Οπότε, σας ευχαριστώ».

«Δίνω έναν αγώνα για τη ζωή μου, τον οποίο αντιμετωπίζω καθημερινά. Νομίζω ότι είμαι πραγματικά υπέροχη» είπε η Ντόχερτι ενώ αστειεύτηκε για κάτι που πιστεύει ότι είναι επίσης σπουδαία. «Το άλλο μου επάγγελμα είναι να αρραβωνιάζομαι, να παντρεύομαι και να χωρίζω και το κάνω πολύ καλά αυτό» εξήγησε η σταρ, η οποία χώρισε τον Απρίλιο από τον τρίτο σύζυγό της, τον φωτογράφο Κερτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko) έπειτα από 11 χρόνια γάμου.

Στα άμεσα σχέδια της είναι ένα δικό της podcast που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. «Θα λέγεται «Let's Be Clear» και θα ακούσετε όλα όσα αρνήθηκα να πω στο παρελθόν», συμπλήρωσε η Ντόχερτι.