GOSSIP

Γνωστή παρουσιάστρια φεύγοντας από το μαιευτήριο πήρε μαζί της μέχρι και τη φρουτιέρα

Γνωστή παρουσιάστρια φεύγοντας από το μαιευτήριο πήρε μαζί της μέχρι και τη φρουτιέρα
Φωτογραφία Αρχείου

Το περιστατικό έγινε γνωστό τώρα καθώς συζητιέται ακόμα, αφού έκανε μεγάλη εντύπωση στο προσωπικό του μαιευτηρίου όταν έγινε αντιληπτό

Ένα κουίζ για δυνατούς λύτες έδωσαν η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», με μία αποκάλυψη για πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν, πασίγνωστη παρουσιάστρια που βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση, φεύγοντας από το μαιευτήριο πήρε μαζί της ακόμα και... τη φρουτιέρα!

Στο κουίζ της ημέρας, η εκπομπή αποκάλυψε ότι η γνωστή παρουσιάστρια, πριν από κάποια χρόνια είχε πάει σε πολύ γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας, προκειμένου να γεννήσει το παιδάκι της και φεύγοντας από εκεί, έβαλε στη βαλίτσα της ακόμα και τη φρουτιέρα που υπήρχε μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν.

Το περιστατικό έγινε τώρα γνωστό, καθώς συζητιέται ακόμα, αφού έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στο προσωπικό του νοσοκομείου όταν έγινε αντιληπτό, αφότου είχε φύγει η νέα μαμά, ωστόσο δεν πρόδωσαν το όνομα της παρουσιάστριας που πήρε μαζί της... σουβενίρ από το μαιευτήριο.