GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Η οργισμένη απάντηση σε follower για τη βάφτιση του γιου της

Ιωάννα Τούνη: Η οργισμένη απάντηση σε follower για τη βάφτιση του γιου της

Η γνωστή influencer έκανε ένα Q&A στο Instagram όπου απάντησε σε ερωτήσεις για την βάφτιση του μικρού... Νουνίτο - πλέον Πάρη

Τον γιο τους βάφτισαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την περασμένη εβδομάδα σε μία ονειρεμένη τελετή, μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Ο μικρός... Νουνίτο πλέον έγινε Πάρης, με την μητέρα του να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η 30χρονη influencer έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτυ που ακολούθησε στο κτήμα που επέλεξαν να βαφτίσουν τον μικρό τους, ενώ χθες αποφάσισε να κάνει ένα Q&Α στο Instagram σχετικά με τη βάφτιση του γιου της προκειμένου να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Ένας χρήστης εξέφρασε την απορία εάν το παιδί έπρεπε να μπει σε εκκλησία κανονικά, μιας και ο μικρός βαφτίστηκε έξω από το εκκλησάκι.

«Κανονικά το παιδί δεν έπρεπε να μπει σε εκκλησία στην βάφτιση για να ευλογηθεί;» ρώτησε, με την Ιωάννα Τούνη να απαντάει: «Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστόλους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία;».

Και πρόσθεσε: «Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο βαπτιστής στον Ιορδάνη. Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκατόψυχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό!».

Για ποιο λόγο επέλεξαν το όνομα Πάρης

Η 30χρονη εξήγησε και για ποιο λόγο επέλεξαν μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το όνομα Πάρης για τον γιο τους: «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε».

Επίσης αποκάλυψε ότι το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας αλλά «άρεσε στον Δημήτρη και σε εμένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα (πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα)».