GOSSIP

Άφλεκ - Λόπεζ: Ο καυγάς μέσα στο αυτοκίνητο μετά τη συνάντηση του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του

Άφλεκ - Λόπεζ: Ο καυγάς μέσα στο αυτοκίνητο μετά τη συνάντηση του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του
twitter

Οι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φαίνεται να έχουν μια έντονη συζήτηση μέσα στο αυτοκίνητο μετά την πρόσφατη συνάντηση του ηθοποιού με την Jennifer Garner

Τεταμένα φαινόταν τα πράγματα μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, σε μια βόλτα που έκαναν με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες την περασμένη Παρασκευή.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Page Six, ο Άφλεκ έκανε χειρονομίες με πολύ έντονο τρόπο ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού του οχήματός του, καθώς η Λατίνα σούπερ σταρ τον άκουγε.

Κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια του «Jenny From the Block» κοίταξε θυμωμένη μπροστά καθώς της μιλούσε ο σύζυγός της.

Ένα άλλο στιγμιότυπο έδειχνε την 54χρονη Λόπεζ να κοιτάζει εκνευρισμένη τον Άφλεκ καθώς ο ηθοποιός συνέχιζε να μιλάει.

Οι εκπρόσωποι των Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, δεν απάντησαν στο αίτημα της Page Six για σχόλιο.

Αν και δεν είναι σαφές τι μπορεί να συζητούσαν οι δυο τους, γνωρίζουμε ότι ο Affleck πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο αφού μοιράστηκε μια οικεία στιγμή στο όχημά του με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner και μια από τις κόρες τους.

Η τρυφερή στιγμή με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ

Ο Μπεν Άφλεκ και η πρώην αγαπημένη του Τζένιφερ Γκάρνερ απέδειξαν οτι έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις την Παρασκευή (15/9), καθώς εθεάθησαν να μοιράζονται μια στοργική στιγμή στο αυτοκίνητό του. Ο σκηνοθέτης του Argo, 51 ετών, εμφανίστηκε να ακουμπάει στον ώμο της 51χρονης ηθοποιού καθώς τον αγκάλιαζε από το πίσω κάθισμα του οχήματος.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν να γελάνε καθώς ο Άφλεκ- που πρόσφατα γιόρτασε την επέτειο ενός χρόνου γάμου με την τωρινή σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ ακούμπησε στην Τζεν, πριν την αφήσει στο αυτοκίνητό της.

Η μικρότερη κόρη τους, Σεραφίνα, 14 ετών, καθόταν στην πλευρά του συνοδηγού δίπλα στον μπαμπά της. Εκτός από τη Σεραφίνα το ζευγάρι έχει επίσης την 17 χρονη Βάιλοτερ και τον 11χρονο Σάμιουελ.

Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ παντρεύτηκαν το 2005 και ήταν παντρεμένοι μέχρι το 2018. Μια μέρα αφότου γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι χωρίζει. Οι δύο πρώην σύζυγοι μοιράζονται μια φιλική σχέση μεταξύ τους. Μέσω του γάμου του με την JLo, ο Μπεν έγινε επίσης πατριός των διδύμων της Max και Emme, 15 ετών.

Η τραγουδίστρια του Let's Get Loud εντυπωσιάζεται από το πόσο καλή μητέρα είναι η πρώην σύζυγός του αγαπημένου της για τη μικτή οικογένειά τους, προσθέτοντας ότι η Τζένιφερ και ο Μπεν «συνεργάζονται πολύ καλά μαζί». «Η μετάβαση είναι μια διαδικασία που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή», έλεγε στη Vogue τον Νοέμβριο.

«Έχουν τόσα πολλά συναισθήματα. Είναι έφηβοι. Αλλά μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Αυτό που ελπίζω να καλλιεργήσω με την οικογένειά μας είναι ότι τα παιδιά του έχουν έναν νέο σύμμαχο σε μένα και τα παιδιά μου έχουν έναν νέο σύμμαχο, κάποιον που τα αγαπά και τα νοιάζεται πραγματικά για αυτά, αλλά μπορεί να έχει διαφορετική οπτική και να με βοηθήσει να δω πράγματα που δεν μπορώ να δω με το παιδί μου», πρόσθεσε.

Και ο Μπεν δεν είναι ο μόνος που έχει προχωρήσει. Η Τζένιφερ είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Τζον Μίλερ, 41 ετών, από το 2018. «Της αρέσει το πόσο λίγο νοιάζεται για τα φώτα της δημοσιότητας ή για όλα τα σκηνικά του Χόλιγουντ», είπε μια πηγή στο Us Weekly πέρυσι.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Γκάρνερ και ο Μίλερ είναι: «Πιο ευτυχισμένοι που είναι ένα ζευγάρι που περνάει απαρατήρητο και δεν χρειάζονται την επικύρωση κανενός άλλου για να ξέρουν ότι είναι γραφτό να είναι μαζί. «Η Τζεν βγάζει τα καλύτερα στον Τζον και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Είναι μια αγαπημένη, υγιής σχέση ».