GOSSIP

Τζέιντα Σμιθ: Ο Κρις Ροκ της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού όσο ήταν παντρεμένη με τον Γουίλ Σμιθ

Τζέιντα Σμιθ: Ο Κρις Ροκ της είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού όσο ήταν παντρεμένη με τον Γουίλ Σμιθ

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ φαίνεται να είχε δοθεί και για άλλον λόγο, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε ότι έχει πάρει χωριστούς δρόμους από τον Γουίλ Σμιθ εδώ και επτά χρόνια ενώ δεν έκρυψε ότι εκτός από το χαστούκι που έδωσε τη βραδιά των Όσκαρ στον Κρις Ροκ, υπάρχει κι άλλο πρόβλημα ανάμεσα στους τρεις τους.

Όπως αποκάλυψε η Τζέιντα στο παρελθόν ο Κρις Ροκ της είχε προτείνει να βγουν ραντεβού την περίοδο που ακόμα ήταν παντρεμένη με τον Γουίλ Σμιθ και φούντωναν οι φήμες για κρίση στον γάμο τους.

«Νομίζω ότι κάθε καλοκαίρι έβγαιναν όλα τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι εγώ και ο Γουίλ παίρναμε διαζύγιο. Και αυτό το συγκεκριμένο καλοκαίρι, ο Κρις πίστευε ότι παίρναμε διαζύγιο. Οπότε μου τηλεφώνησε και βασικά μου είπε: “Θα ήθελα πολύ να σε βγάλω έξω”. Κι εγώ του είπα, “Τι εννοείς;”. Μου είπε, “Εσύ και ο Γουίλ δεν παίρνετε διαζύγιο;”. Του είπα: “Όχι, Κρις, αυτά είναι απλά φήμες”. Ήταν τρομοκρατημένος. Ζήτησε χίλια συγγνώμη και αυτό ήταν όλο» αποκάλυψε στα νέα της απομνημονεύματα, με τίτλο «Worthy», η Τζέιντα Πίνκετ Σμίθ.