GOSSIP

Αίας Μανθόπουλος: Παραμένει στην εντατική ο ηθοποιός

Αίας Μανθόπουλος

Ο Αίας Μανθόπουλος συνεχίζει να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και οι γιατροί ελπίζουν σε μία αισιόδοξη εξέλιξη

Ο Αίας Μανθόπουλος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από μερικές ημέρες.

Η επί επτά χρόνια σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου, ανέφερε ότι ο ηθοποιός διακομίσθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο και όλοι ελπίζουν σε μία αισιόδοξη εξέλιξη. «Πιστεύουμε ότι θα πάει καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή. Είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ηταν σε κατάσταση εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκε εγκαίρως. Ο ίδιος είναι μαχητής και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Πέρασε στεναχώριες, όπως περνάνε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ακούστηκαν στην εκπομπή «Γεια σου», οι οποίοι επικοινώνησαν με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ο Αίας Μανθόπουλος συνεχίζει να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και οι γιατροί ελπίζουν σε μία αισιόδοξη εξέλιξη.