GOSSIP

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έχασα το μωρό μου 6,5 μηνών, είχα 7 μεταλλάξεις στο αίμα»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έχασα το μωρό μου 6,5 μηνών, είχα 7 μεταλλάξεις στο αίμα»

«Σταμάτησε να μεγαλώνει, γιατί δεν τρεφόταν σωστά από τον πλακούντα, λόγω θρομβοφιλίας», εξήγησε για την αποβολή της η Πέννυ Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της, καθώς και στην αποβολή που είχε, όταν το μωρό ήταν 6,5 μηνών.

Μιλώντας στο περιοδικό «Vita», η τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά: «Οι απώλειες στη ζωή μου ήταν ένα μεγάλο μάθημα. Η μητέρα μου, ο αδερφός μου, οι πέντε αποβολές που είχα».

«Κάθε απώλεια ήταν μοναδική. Οι απώλειες είναι ένα ολόκληρο σύμπαν από συναισθήματα και πιθανότητες», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το πένθος, ανέφερε: «Πένθησα πάρα πολύ. Στον αδερφό μου πένθησα με φοβερό θυμό, θλίψη και στο τέλος, με μια βαθιά μοναξιά. Με τη μητέρα μου πένθησα όσο ήταν άρρωστη, την πενθούσα και πριν τη χάσω. Όταν έφυγε, λυτρώθηκα που λυτρώθηκε».

Στη συνέχεια, μίλησε για το μωρό που έχασε, όταν ήταν 6,5 μηνών έγκυος. «Το πρώτο μου μωρό το έχασα 6,5 μηνών έγκυος. Σταμάτησε να μεγαλώνει, γιατί δεν τρεφόταν σωστά από τον πλακούντα, λόγω θρομβοφιλίας. Μέχρι τότε, δεν είχα κάνει συγκεκριμένες εξετάσεις για αυτό το πρόβλημα στην εγκυμοσύνη», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Όταν έκανα τελικά εξετάσεις, διαπίστωσα ότι είχα στο αίμα μου επτά μεταλλάξεις. Ρώτησα τους γιατρούς γιατί δεν συστήνουν αυτή την εξέταση προληπτικά και μου είπαν ότι πρέπει να έχουν προηγηθεί συνεχείς παλίνδρομες κυήσεις για να τη δώσουν. Εγώ ήμουν 6,5 μηνών έγκυος, όταν έχασα το μωράκι μου. Γεννιούνται μωρά 6,5 μηνών».