GOSSIP

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή για τις σχέσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή για τις σχέσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μετά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής στον ΑΝΤ1 για τη… μη ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, ύστερα από σχόλιο τηλεθεάτριας.

Απάντηση στον Βαγγέλη Περρή και στο Πρωινό έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε μετά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής στον ΑΝΤ1 για τη… μη ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, ύστερα από σχόλιο τηλεθεάτριας.

«Στο Πρωινό του Λιάγκα λένε πως η ΚατΚεν δε διανύει και την καλύτερη περίοδο στη σχέση της με τον Κοκλώνη! Αναμένουμε τοποθέτηση» έγραψε λογαριασμός στο twitter, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Μπούρδες…. συνεχίζει να είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στο Πρωινό: «Κατά σύμπτωση, ο Αλεξάνδρου είχε κάτι θεματάκια με την παραγωγή. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη. Έχω μία τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψετε να κάνω ρεπορτάζ. Δεν είναι στην καλύτερή της φάση» ενώ η Ναταλία Ανδρικοπούλου σημείωσε: «Όταν ας πούμε υπάρχει εκπομπή απέναντι της ίδιας εταιρίας παραγωγής και θέτεις κάποια ερωτήματα και παίρνεις την απάντηση ότι “οφείλουμε να στηρίξουμε και την εκπομπή απέναντι”, είναι λογικό να μην σου πολυαρέσει αν είσαι η Κατερίνα Καινούργιου».