GOSSIP

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ξεσπά» κατά της ΕΡΤ - «Δεν εκτίμησαν τη σειρά»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ξεσπά» κατά της ΕΡΤ - «Δεν εκτίμησαν τη σειρά»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σχολίασε την απόφαση της ΕΡΤ να ολοκληρωθεί νωρίτερα η σειρά «3ος όροφος»

Στη σειρά «3ος όροφος» της ΕΡΤ πρωταγωνιστεί φέτος ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου, η οποία ενώ θα ολοκληρωνόταν προς το τέλος του χρόνου, αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί στο τέλος Οκτωβρίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός στο STAR εμφανίστηκε ενοχλημένος με την ΕΡΤ και την απόφαση για την ολοκλήρωση της σειράς πιο νωρίς από την αρχική συμφωνία, ενώ ήταν αρκετά αιχμηρός και για τις ελληνικές σειρές που προβάλλονται φέτος στην τηλεόραση.

Σε ερώτηση για το αν βλέπει τις σειρές που κάνουν επιτυχία φέτος στην ελληνική τηλεόραση είπε, «Τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή η γυναίκα μου δουλεύει σε αυτές τις σειρές, αναγκαστικά είδα κι εγώ μερικά. Δεν με ικανοποιούν, δεν μου αρέσουν τα ελληνικά σήριαλ. Παραμύθι, καμία προσπάθεια, καμία γνώση, μέσα στη βιασύνη της δουλειάς, να αναδειχθούν οι χαρακτήρες, να παίξουν καλά οι ηθοποιοί. Ό,τι καλό βλέπει κανείς οφείλεται στον πατριωτισμό ανθρώπων. Δεν υπάρχει καμία συλλογική προσπάθεια, καμία αισθητική, είναι χάλια».

Για την σειρά που πρωταγωνιστεί και την απόφαση της ΕΡΤ να προβάλλει διπλά επεισόδια και να ολοκληρωθεί η σειρά τέλος Οκτωβρίου αντί για τέλος Δεκεμβρίου σχολίασε: «Έκανε μία πατάτα η ΕΡΤ, παρήγγειλε κάτι που ήταν ένα τέταρτο την ημέρα, δεν είχαν τι να βάλον ανάμεσα στις σειρές τους και αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια την ημέρα, οπότε θα τελειώσουμε και πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν και ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν. Είχαν στα χέρια τους κάτι το οποίο δεν εκτίμησαν, το σπατάλησαν και το σκόρπισαν».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με την Λυδία Φωτοπούλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Το θέλαμε και οι δύο και το κάναμε με όσο καλύτερο τρόπο και μεράκι γινόταν».

Ο κ. Καφετζόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με την ΕΡΤ, για πιθανά νέα επεισόδια της σειράς «3ος όροφος» «Όταν σε απαξιώνουν δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν άλλαξα εγώ γνώμη, εκείνοι άλλαξαν γνώμη για αυτό που ζήτησαν».