GOSSIP

Κάνιε Γουέστ: To σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα που του άφησε σημάδια αυτισμού

Κάνιε Γουέστ: To σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα που του άφησε σημάδια αυτισμού
AP

Σε μηνύματα που έστειλε στον Έλον Μασκ, ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίζεται πως ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2002 του άφησε σημάδια αυτισμού

Σε μηνύματα που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Κάνιε Γουέστ και έχουν ως παραλήπτη τον Έλον Μασκ, ο ράπερ αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με αυτισμό.

Συγκεκριμένα, σε μια συνομιλία του με τον Έλον Μασκ, που δημοσίευσε η Page Six, ο καλλιτέχνης αναφέρει πως πρέπει να συναντηθούν για να μιλήσουν, ενώ σε κάποιο σημείο ισχυρίζεται πως η διάγνωσή του με διπολική διαταραχή είναι λάθος.

«Πότε θα μιλήσουμε; Δεν μου χρωστάς τίποτα. Δεν χρειάζεται να μου μιλήσεις ποτέ ξανά, αλλά αν το κάνουμε, η φύση της σχέσης μας πρέπει να αλλάξει», του λέει αρχικά ο Κάνιε Γουέστ.

Στη συνέχεια, αναφέρει πως ένα τρακάρισμα που είχε το 2002 του άφησε σημάδια αυτισμού. «Δεν είμαι διπολικός. Έχω σημάδια αυτισμού από το αυτοκινητιστικό μου ατύχημα», υποστηρίζει.

Αναφέρεται επίσης, στην Κιμ Καρντάσιαν, λέγοντας στον Έλον Μασκ πως δεν μπορεί να τη βλέπει να παίρνει τα παιδιά τους μακριά του.

«Δεν μπορείς να βλέπεις την Κιμ να κρατά τα παιδιά μου μακριά από εμένα», λέει στον Έλον Μασκ, ενώ στο τέλος τον κατηγορεί πως τον αποκάλεσε φίλο του, απλάκαι μόνο για να «πάρει το κοινό του στο Twitter».

«Μη λες δημόσια ότι είσαι φίλος μου, ώστε να φέρω το κοινό μου στην πλατφόρμα σου», γράφει στο μήνυμα.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2018, ο Κάνιε Γουέστ είχε δηλώσει δημόσια πως πάσχει από διπολική διαταραχή, όμως κάποια χρόνια αργότερα δήλωσε πως πήρε λάθος διάγνωση.

Μάλιστα, υποστήριξε πως κάποιοι προσπάθησαν να τον «προωθήσουν» ως διπολικό, γιατί ανησυχούσαν το πώς μπορεί να επηρέασει την καριέρα του με τη συμπεριφορά του. «Προσπάθησαν να με βγάλουν από το ίδιο μου το μυαλό για να με κάνουν μια διαχειρίσιμη προσωπικότητα με καλή συμπεριφορά», είχε πει.