GOSSIP

Τζόρτζια Σιακαβάρα: Το βίντεο στο Tik Tok πριν γίνει γνωστή η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Τζόρτζια Σιακαβάρα: Το βίντεο στο Tik Tok πριν γίνει γνωστή η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

«Έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Πριν γίνει γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει μια σχέση, όπως είπε ο ίδιος, με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζόρτζια Σιακαβάρα, η ίδια είχε απαντήσει στο Tik Tok που της έλεγε: «βρες αγόρι οπωσδήποτε».

«Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι» είπε αρχικά η Τζόρτζια Σιακαβάρα. Και μάλιστα συμπλήρωνε: «Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, όχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των... 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα».

Η απάντηση αυτή δόθηκε πριν το δημοσίευμα της On Time ότι Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Μάλιστα, ο νομικός, μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό, είπε: «Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Αυτή είναι προσωπική μου ζωή. Είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνό σας και θα σας πάρω».

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο χεριών και ποδιών.

Σε ηλικία 20 ετών ασχολήθηκε με το τραγούδι. Το σταμάτησε όταν πέθανε ο πατέρας της. Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει συμμετάσχει και στο My Style Rocks.