GOSSIP

Σταύρος Ζαλμάς: «Οι θαυμάστριες με έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι κάθε 30 δευτερόλεπτα»

Σταύρος Ζαλμάς: «Οι θαυμάστριες με έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι κάθε 30 δευτερόλεπτα»
GLOMEX

Ο Σταύρος Ζαλμάς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για το μεγάλο κύμα θαυμασμού που είχε βιώσει εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας που είχε κάνει το Άγγιγμα Ψυχής

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης που είχε κάνει το Άγγιγμα Ψυχής και είχαν φτάσει... στο Θεό, μέχρι και 75%. Εξαιτίας μάλιστα της μεγάλης επιτυχίας ο Σταύρος Ζαλμάς είχε δεχθεί και ακραίες περιπτώσεις θαυμασμού.

«Τα νούμερα που έκανε τότε το Άγγιγμα ψυχής πλέον δεν υπάρχει. Μεγάλη θεαματικότητα και τεράστια προβολή δική μου. Στην περίπτωση του ιερέα υπήρχε το προηγούμενο του Africa και ήξερα τι θα αντιμετωπίσω και πως θα το διαχειριστώ μέσα μου. Αλλά όσο και να ήξερα πως να το διαχειριστώ, όταν είσαι δημοφιλής είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Υπάρχει η παρτίδα του κόσμου που θα σε κάνει να χαρείς αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά που θα φερθεί με ένα τρόπο που θα αισθανθείς άσχημα. Είτε αγένεια, είτε άγγιγμα μέχρι και καταστάσεις που είναι ψυχοπαθητικές.

Έφτασα μέχρι και στον εισαγγελέα αλλά τότε η τεχνολογία ήταν στα γεννοφάσκια της. Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε αλλά σταμάτησε. Δεν φοβήθηκα αλλά ήταν πολύ ενοχλητικό να χτυπάει το τηλέφωνο κάθε 30 δευτερόλεπτα. Από άνθρωπο που δεν ξέρεις και έχεις καταλάβει ότι δεν είναι καλά ψυχικά και έχει πάθει μονομανία, έχει τα χρήματα για να μη δουλεύει και μετά από 1-2 χρόνια ευτυχώς σταμάτησε. Τρομακτικό. Δεν βρέθηκε! Κάποια στιγμή έκανε πρόβα στο θέατρο και με πήρε και μου είπε “Θα έρθω να σε δω. Και θα έρθω στο καμαρίνι σου και όταν θα σου δώσω το χέρι σου δεν θα ξέρεις ότι θα είμαι εγώ”».