GOSSIP

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Τίποτα σοβαρό» τα καυτά φιλιά με τον Stephane Bak

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Τίποτα σοβαρό» τα καυτά φιλιά με τον Stephane Bak

Οι εικόνες της Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον Stephane Bak έρχονται λίγους μόνο μήνες αφού είχε απαθανατιστεί να φιλιέται με τον Χάρι Στάιλς.

Τα καυτά φιλιά της Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον Stephane Bak έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι που χώρισε από τον σύζυγό της Sebastian τον Ιούλιο του 2022, ζει απλά τη ζωή της και δεν έχει τίποτα σοβαρό με τον 27χρονο Γάλλο ηθοποιό Stephane Bak.

Οι εικόνες της με τον Stephane Bak έρχονται λίγους μόνο μήνες αφού είχε απαθανατιστεί να φιλιέται με τον Χάρι Στάιλς.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιβάλλον του μοντέλου, η Έμιλι είναι ελεύθερη και περνά καλά μετά το διαζύγιό της.

«Δεν είναι τίποτα σοβαρό αυτή τη στιγμή. Περνάει καλά και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο πέρα από το ότι κάνουν παρέα. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και βλέπουν πού πάει. Εκείνος φαίνεται να το θέλει πολύ. Της αρέσει το γεγονός ότι είναι κάπως φυσιολογικός τύπος. Της αρέσει να ζει τη ζωή της», αναφέρει η Daily Mail.

Ποιος είναι ο Stephane Bak

O Stephane Bak έγινε διάσημος το 2012 αφού ονομάστηκε ο νεότερος κωμικός της Γαλλίας χάρη στις εκπληκτικές του εμφανίσεις σε μικρά κλαμπ στο Παρίσι.

Αποβλήθηκε από το σχολείο το 2011 και αργότερα έλαβε άδεια από το γαλλικό υπουργείο κοινωνικών υποθέσεων να αρχίσει να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών. Γεγονός που οδήγησε και στην καριέρα του κωμικού.

Έχει εμφανιστεί στις ταινίες Team Spirit του Christopher Barratier, στο Alone του David Moreau και στο Elle του Paul Verhoeven.

Ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος του ήρθε στην πρόσφατη ταινία Asteroid City του Wes Anderson. Υποδύθηκε έναν φοιτητή δίπλα στους A-listers Σκάρλετ Γιόχανσον και Τομ Χανκς.