GOSSIP

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Παντρεύτηκαν κρυφά

Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Παντρεύτηκαν κρυφά

Μυστικός γάμος στη Κωνσταντινούπολη για τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση

O Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» και η ηθοποιός που αυτή τη σεζόν παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας» έκαναν έναν γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το άρθρο αναφέρει, ότι επέλεξαν να παντρευτούν στο Φανάρι και πιο συγκεκριμένα, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Οι ίδιες πληροφορίες μεταφέρουν ότι «ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, καθώς την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, οι περισσότεροι από αυτούς πήραν τον δρόμο της επιστροφής».

Κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε σχετική δήλωση για να επιβεβαιώσει τον γάμο τους. Παρόλα αυτά, έχουν κάνει και οι δύο αναρτήσεις από την παραμονή τους στην Κωνσταντινούπολη. Μέσω Instagram, δημοσίευσαν stories από συναντήσεις με φίλους και βόλτες που έκαναν στην Πόλη.