GOSSIP

Ισμήνη Νταφοπούλου: Δεύτερη φορά έγκυος η πρώην εστεμμένη

Ισμήνη Νταφοπούλου: Δεύτερη φορά έγκυος η πρώην εστεμμένη

Η Ισμήνη Νταφοπούλου στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2014, ενώ το 2017 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Δημήτρη Αγγελάκη

Μητέρα για δεύτερη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου. Το μοντέλο, που έχει ήδη ένα παιδί, πριν από λίγες ώρες έκανε μία ανάρτηση από τη χθεσινή βραδιά, στην οποία τη βλέπουμε να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2014, ενώ το 2017 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Δημήτρη Αγγελάκη. Το 2019 το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί και τώρα ολοκληρώνει την ευτυχία του με ένα δεύτερο.


Η ίδια, αλλά και ο σύζυγός της, διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και η εγκυμοσύνη της δεν είχε γίνει μέχρι τώρα γνωστή. Όπως είχε γράψει παλαιότερα στο Instagram της: «Αν με ξέρεις έστω και λίγο θα ξέρεις πως προτιμώ να κρατώ την ιδιωτική μου ζωή προστατευμένη, και πως επίσης δε συνηθίζω να γράφω μακρόσυρτα και συναισθηματικά captions -ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα- αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια-δυο εξαιρέσεις… Διότι οι αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει τις τελευταίες εβδομάδες είναι τοοόσο συγκινητικές! Με τη χάρη του Θεού η ευτυχία μας πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων για αυτό που έρχεται αλλά και που καταφέραμε να κρατήσουμε ένα τόσο χαρμόσυνο νέο μας για λίγο καιρό μόνο δικό μας και να το ευχαριστηθούμε με την οικογένειά μας για μερικούς μήνες».