GOSSIP

«Μήλον της έριδος» ο Μικρούτσικος στη νέα τηλεοπτική κόντρα: Φαίη Σκορδά vs Κατερίνας Καινούργιου

skorda

Στην διαμάχη Σκορδά - Καινούργκου  παρενέβη και ο Λάμπρος Κωσταντάρας

Μία νέα «τηλεοπτική μάχη» ξέσπασε σήμερα με την Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου και «μήλον της έριδος» τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η κόντρα μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Φαίη Σκορδά για τον τράπερ Light στάθηκε η αφορμή.

Υποστήριξε πως η Κατερίνα Καινούργιου εκθέτει τον συνεργάτη της και δεν τον υποστηρίζει, γιατί προβάλλει στην εκπομπή της τις δηλώσεις του τράπερ.

H Φαίη Σκορδά σχολίασε το ξέσπασμα της Νανάς Παλαιτσάκη που είπε ότι «έκαναν κάτι απαράδεκτο, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα και δίπλα το "κατηγορώ" του Light, να τον ξεφτιλίσουν». Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια είπε: «Αυτό γίνεται θέμα. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα κι άλλες φορές. Δεν είναι στη φύση της εκπομπής (σ.σ. Super Κατερίνα) η αντιπαράθεση του Μικρούτσικου με τον οποιονδήποτε Light να είναι μέσα στη θεματολογία;».

Η παρέμβαση του Λάμπρου Κωνσταντάρα


Λίγο αργότερα, στη διαμάχη μεταξύ των δύο, παρενέβη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πήρε θέση στη διαμάχη, κατακεραυνώνοντας την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα».

Όπως είπε, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτό που έγινε στην συνεργάτιδα και φίλη του και τόνισε ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν προβλήματα, για τα οποία πρέπει να ζητήσουν βοήθεια.