GOSSIP

Καινούργιου: Χαμός στον αέρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Σου ζητώ συγγνώμη, το είπα για πλάκα»

Καινούργιου: Χαμός στον αέρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Σου ζητώ συγγνώμη, το είπα για πλάκα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζει την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση και έρχεται σε διαφωνία με την Κατερίνα Καινούργιου

Έναν έντονο διάλογο είχαν το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Συγκεκριμένα λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της Super Κατερίνα, σε μία συζήτηση που αφορούσε την κουβέντα που είχαν στην προηγούμενη εκπομπή περί τοξικότητας και αυτοαναφορικότητας.

Ο διάλογος ξεκίνησε κάπως έτσι:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω δει 100 αντιπαραθέσεις και έχεις φάει 100 καρφιά. Γιατί; Είσαι μαζόχα; Σου αρέσει να σου τη ρίχνω; Δεν το λέω για αγάπη, στο λέω γιατί με προκαλείς, σου ρίχνω το καρφί και μετά έτσι για να πηγαίνουμε σπίτι να δένουμε τις πληγές μας.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν με πληγώνεις, γιατί ξέρω πόσο καλός άνθρωπος είσαι.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν είμαι καλός άνθρωπος, γιατί είμαι τοξικός;

Κατερίνα Καινούργιου: Κι εγώ τότε γιατί είμαι αυτοναφορική;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είσαι αυτοαναφορική.

Κατερίνα Καινούργιου: Εσύ Ανδρέα μου δεν προκαλείς καβγάδες στην τηλεόραση; Αν σε πείραξε, σου ζητώ συγγνώμη. Αλλά το είπα για πλάκα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τοξικός είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πάρα πολύ αυστηρός για τα πράγματα χωρίς επιχειρήματα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Κατερίνα Καινούργιου: Και το αυτοαναφορικός είναι λίγο άσχημο. Ανδρέα μου, συγγνώμη αν σε πείραξε.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και όλων, αλλά με επιχειρήματα. Αυτό δεν λέγεται τοξικότητα.

Κατερίνα Καινούργιου: Έχεις δίκιο.