GOSSIP

«Λύγισε» ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλώντας για την αδερφή του: «Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων»

«Λύγισε» ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μιλώντας για την αδερφή του: «Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων»
GLOMEX

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βούρκωσε μιλώντας για την αδερφή του, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο όταν ήταν παιδί και δίνει ξανά τη δική της μάχη

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε στο Action 24 ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στον χώρο του θεάματος ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της αδερφής του όταν ήταν μικρή αλλά και τώρα.

«Μεγάλωσα σε ένα υπέροχο σπίτι μιας μέσης οικογένειας με προβλήματα αλλά με την ευλογία να έχουμε μια δυσκολία με την αδελφή μου. Συγγνώμη… Ήταν άρρωστη, με την αρρώστια που τότε ήταν άγνωστη το ’89, είχε έρθει από το Τσέρνομπιλ και την έπιασε. Μαζί με πολλά άλλα παιδάκια όταν η έρευνα για τον παιδικό καρκίνο ήταν τόσο πίσω. Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων, περάσαμε δύσκολα αλλά ήταν για μένα ευλογία», ανέφερε αρχικά.

«Μπορεί κάποιος να μην πέρασε αυτή τη δυσκολία, να τα έχει δει αλλιώς. Αυτός όμως που είναι από πάνω μας και κρίνει, επιλέγει τι χρειάζεται στον καθένα, στον χρόνο που του χρειάζεται. Μπορεί να μη χρειάζεται να ζήσεις κάτι τεράστιο αν είσαι ήδη πιο ολοκληρωμένος όταν γεννιέσαι. Έχουν λοιπόν κάποιοι άνθρωποι αυτή τη δυνατότητα γιατί έτσι ήθελε ο Θεός. Κάποιοι άλλοι πρέπει να βρουν άλλα μονοπάτια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια βούρκωσε και αποκάλυψε: «Εγώ έτσι μεγάλωσα και συγκινούμαι γιατί αυτή την περίοδο η αδελφή μου περνάει αντίστοιχο πράγμα και θέλω να είναι καλά»