GOSSIP

Τζένιφερ Άνιστον: Μας δείχνει όλες τις φάσεις από τις οποίες έχουν περάσει τα μαλλιά της τώρα

Τζένιφερ Άνιστον: Μας δείχνει όλες τις φάσεις από τις οποίες έχουν περάσει τα μαλλιά της τώρα
AP

Η Τζένιφερ Άνιστον μας δείχνει τις αλλαγές στα μαλλιά της

H Τζένιφερ Άνιστον έχει κάνει αρκετές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια στα μαλλιά της. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα «Φιλαράκια», μοιράστηκε σε ένα Instagram story, όλα τα κουρέματα που έχει κάνει. Από κοντό καρέ μέχρι το εμβληματικό φιλαριστό με τις μύτες. Τα κουρέματά της αλλάζουν με τις τάσεις αλλά και τις ανάγκες του προσώπου της.

Τζένιφερ Άνιστον: Όταν ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τις εξαρτήσεις του Μάθιου Πέρι

Δύο μέρες μετά τον ξαφνικό και αιφνίδιο θάνατο του Μάθιου Πέρι, οι συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια» προχώρησαν σε μια κοινή δήλωση.

Η κοινή δήλωση των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ αναφέρει:

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν σε δήλωση στο περιοδικό People.

Εν τω μεταξύ ένα συγκινητικό βίντεο με την Τζένιφερ Άνιστον επανήλθε στο φως της δημοσιότητας μετά το 2004, δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Στο βίντεο η Τζένιφερ Άνιστον μιλά για τις εξαρτήσεις του Μάθιου Πέρι από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και εμφανίζεται συγκινημένη και λίγο αργότερα ξεσπά σε κλάματα, μιλώντας για τον «δύσκολο δρόμο» του Μάθιου Πέρι αλλά και για την ιδέα να τον χάσει.

Το 2004 ήταν η χρονιά που τελείωσαν τα «Φιλαράκια».