GOSSIP

Έλενα Τοπαλίδου: Απάντησε με ανάρτηση για την πιρουέτα στο «η δε γυνή» που είπε ο παπάς

Έλενα Τοπαλίδου: Απάντησε με ανάρτηση για την πιρουέτα στο «η δε γυνή» που είπε ο παπάς

«Δεν είναι πιρουέτα, ούτε τρία πουλάκια κάθονταν» γράφει για την κίνηση που έκανε στην εκκλησία, όταν παντρευόταν τον Νίκο Κουρή

Έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα η Έλενα Τοπαλίδου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου έκανε και μία πιρουέτα η οποία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Ένα από τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media και έγινε viral, είναι από τη στιγμή του μυστηρίου, όταν ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Δεν πάτησε με το πόδι της, το πόδι του συζύγου της, αλλά το σήκωσε σε στιλ μπαλαρίνας και το τοποθέτησε πίσω του, αιφνιδιάζοντας όσους παρακολουθούσαν το μυστήριο.

Αν και απάντησε σχετικά με αυτό σε δηλώσεις της, επανήλθε με μια ανάρτηση, στην οποία έγραψε:

«Και τέλος… Αυτό δεν λέγεται πιρουετα ούτε Αραμπεσκ ούτε τρία πουλάκια κάθονται. Λέγεται: ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ.! Και ήταν ωραίαααααα!!!!!!!!!!!!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Άντε γιατί έχω και μαθητές!!».

Η ηθοποιός το πρωί της Κυριακής θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από εκπομπή του ΣΚΑΪ και να εκηγήσει την κίνησή της.

Η χορεύτρια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από την εκπομπή «Γεια Σου».

«Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου.

Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μία αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση. Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι και φάνηκε σαν πιρουέτα, όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο» τόνισε η Έλενα Τοπαλίδου.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

Ραφαέλα Ψαρρού: Oι γραμμωμένοι κοιλιακοί και η προπόνηση με τον Καράβα

H Άντζελα Γκερέκου λέει «αντίο» στον Τόλη Σκουλαριώτη

Πόσα χρήματα κέρδισε ο πρίγκιπας Harry για τις τηλεφωνικές υποκλοπές