GOSSIP

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αδελφή της με μία συγκινητική ανάρτηση

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αδελφή της με μία συγκινητική ανάρτηση

Τα Χριστούγεννα για τη Δήμητρα Κατσαφάδου είναι διπλή γιορτή μιας και γιορτάζει η αδελφή της Χριστίνα

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι αρκετά δεμένη με τα αδέλφια της και δεν παραλείπει να το δείχνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις γεμάτες αγάπη και θαυμασμό για εκείνα.

Τα Χριστούγεννα για την γνωστή επιχειρηματία είναι διπλή γιορτή, καθώς είναι η ονομαστική εορτή της αδελφής της Χριστίνας, για την οποία έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση, εκφράζοντας την αγάπη της προς το πρόσωπό της, δημοσιεύοντας αρκέτες φωτογραφίες της.

Μία όμως είναι εκείνη που ξεχώρισε και δείχνει την ίδια μαζί με την αδελφή και τον αδελφό της όταν ήταν ακόμη παιδιά. Εκείνη δεξιά με ένα ροζ φόρεμα, γονατιστή στο πάτωμα, η Χριστίνα επίσης με ένα ροζ φόρεμα και στη μέση ο αδελφός τους Νικόλας, τον οποίο αγκαλιάζουν και ποζάρουν και οι τρεις χαμογελαστοί στον φακό.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου:

«Χρόνια πολλά πολύτιμη αδερφή μου!
Η Χριστίνα δε θέλει ποτέ να βγαίνει μπροστά, είναι η ήρεμη δύναμή μας!
Η καλλιτέχνις που εμπνέεται μέσα από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο και διαμορφώνει την εικόνα μας!
Εκείνη εμπνεύστηκε το Ρόδακα, το έμβλημα της La vie en Rose…απο την Παναγία των Παρισίων! Συμβολίζει την αγνότητα, το αμόλυντο, το άσπιλο, την καθαρότητα, την ομορφιά και την ευωδιά!!!
Ό,τι ακριβώς ΕΙΣΑΙ…αδερφή!!!
Από όταν εντάχθηκε στην εταιρία η Χριστίνα, σχεδιάζει όλες τις υπέροχες συσκευασίες μας…γιατί δεν επαναπαύτηκε σε μια σχολή του Πολυτεχνείου αλλά τελείωσε και την αρχιτεκτονική και την «καλών τεχνών»…και μετουσίωσε όλη την τέχνη σε δημιουργικότητα!
-Αδερφη, πάλι μας αντέγραψαν…
-Η ποιότητα & η ουσία δεν αντιγράφονται!
Σε ευχαριστώ που μας δίνεις τον αυθεντικό πίνακα!???
Με εσένα δίπλα μου αισθάνομαι ότι έχει γερές βάσεις το όνειρό μου…
Σε ευχαριστώ που υπάρχεις γιατί με κάνεις πιο σίγουρη, πιο φινετσάτη, πιο αρχοντική…
Σε θαυμάζω όταν μου λες θα πάω ένα ταξίδι κι ας τρέμω που φτάνεις στο άλλο άκρο της γης! Η ψυχή μου όμως είναι μαζί σου κάθε φορά και έτσι ταξιδεύω κι εγώ μέσα από σένα! Σε ευχαριστώ για όλα bro!!!
ΥΓ. Σε λατρεύω και να ξέρεις ότι είσαι το πιο cool τυπάκι που κυκλοφορεί εκεί έξω…», έγραψε στο Instagram η Δήμητρα Κατσαφάδου.