GOSSIP

Κένταλ Τζένερ: Ποζάρει με διάφανο φόρεμα στην παραλία και στέλνει τις ευχές της για το 2024

Κένταλ Τζένερ: Ποζάρει με διάφανο φόρεμα στην παραλία και στέλνει τις ευχές της για το 2024
Instagram

Στη δημοσίευσή της, η Κένταλ Τζένερ ποζάρει στην άμμο, μπροστά από μια παραλία. Μάλιστα, επέλεξε ένα αποκαλυπτικό σύνολο για τη νέα χρονιά.

H Κένταλ Τζένερ υποδέχτηκε το 2024 με καλοκαιρινή διάθεση.Το μοντέλο, δημοσίευσε στιγμιότυπα στο Instagram στα οποία φαίνεται πως είχε παρέα αφού σε μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, ποζάρει με τη Χέιλι Μπίμπερ.

Στη δημοσίευσή της, η Κένταλ Τζένερ ποζάρει στην άμμο, μπροστά από μια παραλία. Μάλιστα, φορώντας ένα διάφανο λευκό φόρεμα.

Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της, η Κένταλ Τζένερ μοιράστηκε με το κοινό της τις σκέψεις της, ενώ έστειλε επίσης, τις ευχές της.

«Τα χρόνια περνούν, και φαίνονται όλο και πιο γρήγορα. Παρουσίες και χρόνος είναι το μόνο που μπορώ να ζητήσω. Τόσο ευγνώμων για όσα είχα στο παρελθόν, τόσο αισιόδοξη για όσα έρχονται. Αγάπησε τους ανθρώπους που κρατάς κοντά στην καρδιά σου και μην σπαταλάς δευτερόλεπτο ❤️ 2024, λούσε με με αγάπη και γέλιο, ευγνωμοσύνη και ανάπτυξη, υπομονή και παρουσίες», έγραψε.