GOSSIP

Βασίλης Μπισμπίκης: Η τρυφερή ανάρτηση με την Δέσποινα Βανδή - «Ζωή μου»

Βασίλης Μπισμπίκης: Η τρυφερή ανάρτηση με την Δέσποινα Βανδή - «Ζωή μου»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο με την Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνει τις διακοπές του με την Δέσποινα Βανδή. Το ζευγάρι δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα στα social media.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να δημοσιεύει στη συνέχεια, το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πάνω στο story που ανάρτησε, έγραψε για τη σύντροφό του: «Ζωή μου».

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Δείπνησαν στο «πιο ακριβό εστιατόριο του κόσμου»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ταξίδεψαν στο Λονδίνο. Η τραγουδίστρια βρίσκεται συχνά εκεί, αφού στο Λονδίνο βρίσκεται για τις σπουδές της η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται αυτός και η Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι δείπνησε σε ένα από τα διασημότερα εστιατόρια της βρετανικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Bacchanalia», που θεωρείται το πιο ακριβό εστιατόριο στον κόσμο. Το εστιατόριο στο Λονδίνο έχει γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός για τους πλούσιους και διάσημους του πλανήτη, που φροντίζουν να κλείσουν τραπέζι τουλάχιστον τρεις μήνες πριν και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μια μικρή περιουσία για να γευτούν εκλεκτά εδέσματα και φίνα κρασιά από τους πιο ακριβούς αμπελώνες.

Το «Bacchanalia» είναι το καινούριο δημιούργημα του βασιλιά της εστίασης Ρίτσαρντ Κέρινγκ, μεγαλομετόχου της εταιρείας Caprice Holdings και ιδιοκτήτη των φημισμένων εστιατορίων, μεταξύ άλλων, «Annabel’s», «Sexy Fish», «Scott’s» και «The Ivy Club».

Στην κουζίνα του μεγαλουργεί ο διάσημος Έλληνας σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, παλιός γνώριμος του Λονδρέζου επιχειρηματία από τα εστιατόρια «Σκορπιός» και «Noema» στη Μύκονο.