GOSSIP

Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Τα σκουπίδια τα πετάμε, δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα»

Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Τα σκουπίδια τα πετάμε, δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα»

Η Φιλοθέη Μωβ έκανε δηλώσεις για όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής για τον γάμο της με τον Αντώνη Βαρδή 

Αναζωπύρωση στην κόντρα του Γιάννη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ έφεραν οι δηλώσεις του τραγουδιστή πως μετάνιωσε που υπέγραψε για τον γάμο της με τον Αντώνη Βαρδή.

Η Φιλοθέη Μωβ δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο Γιάννης Βαρδής, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αρχικά δήλωσε πως «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα».

Ερωτώμενη για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου».

Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε στις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ στην ίδια εκπομπή, λέγοντας: «Θεωρεί λοιπόν τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα το DNA του Αντώνη Βαρδή που υποτίθεται τον αγαπάει, το θεωρεί σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια».

Παρέθεσε ακόμη και τις σκέψεις του περί ακύρωσης του γάμου του πατέρα του με τη Φιλοθέη Μωβ. «Αν βέβαια μπούμε στη διαδικασία ακύρωσης του γάμου με μεγάλη μου χαρά. Εγώ σαν μάρτυρας δεν μπορώ να το κάνω αλλά η αδερφή μου μπορεί, ας έχει τον νου της, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί».