GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γερμανού: «Δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γερμανού: «Δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα»

«Για εμένα, δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα, είτε αυτός είναι ο ρεπόρτερ που έχει πάει και τον καταχερίζει ο Νταλάρας», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Ναταλία Γερμανού σχολίασε το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως συμφωνεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ σημείωσε πως δεν γίνεται να «αδειάζει» ένας παρουσιαστής τον συνεργάτη του στον αέρα.

«Όταν διάβασα τους τίτλους του θέματος, με εντυπωσίασε το πώς η Σίσσυ Χρηστίδου με πολύ ευγενικό τρόπο αλλά ταυτόχρονα δεικτικό, κατάφερε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εγώ θα συμφωνήσω στη Σίσσυ με το εξής: το να είσαι υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη να έχεις ακολουθήσει μία άλλη τακτική, είναι κάτι σύνηθες γενικώς στην ελληνική πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Το θέμα δεν είναι μόνο στη θεωρία και στα λόγια να θες να δείχνεις ότι έχεις μία άλλη στρατηγική, μία άλλη κοσμοθεωρία, μία άλλη τακτική αλλά στην πράξη να κάνεις κάτι άλλο. Για εμένα, δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα, είτε αυτός είναι ο ρεπόρτερ που έχει πάει και τον καταχερίζει ο Νταλάρας», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ρώτησε τον Δημήτρη Παπανώτα αν πιστεύει ότι η Ναταλία Γερμανού μετά από πολλά χρόνια καριέρας, δεν έχει λόγο στο περιεχόμενο της εκπομπής της.