GOSSIP

Νταλάρας: Ο διάλογος με την Πρωτοψάλτη επί σκηνής - «Θα πάω σε μια εκπομπή να τους τρελάνω»

Νταλάρας: Ο διάλογος με την Πρωτοψάλτη επί σκηνής - «Θα πάω σε μια εκπομπή να τους τρελάνω»

Ο Γιώργος Νταλάρας ολοκλήρωσε τις συναυλίες του με την Άληστη Πρωτοψάλτη το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου

Ο Γιώργος Νταλάρας λίγο πριν το τέλος της συναυλίας του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου είχαν έναν διάλογο, με έμμεση αναφορά τα σχόλια που έχουν προκληθεί με το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των ρεπόρτερ.

«Νομίζω από μεθαύριο θα βρω μια εκπομπή, δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές και θα πάω, θα βρω μια πρωινή εκπομπή να έχει χορό, να πάω να τους τρελάνω» είπε αρχικά με τους θαμώνες να ξεσπούν σε γέλια και να τον χειροκροτούν. «Θα φωνάξεις κι εμένα;» τον ρωτά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Φυσικά, θα τους πω, ποιος με έβαλε στο κόλπο και μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις».

«Έχω σιδερένια ψυχή, δεν καταλαβαίνω» του είπε. «Μα εκείνοι ξέρουνε, στο σίδερο χτυπάνε, ας είναι και πυρωμένο» απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας και πρόσθεσε στο τέλος ένα δικό του αστείο, «που είχε να κάνει με το «metoo των μουσικών οργάνων».

Το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, ρεπόρτερ από διάφορες εκπομπές τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό για να τον ρωτήσουν σχετικά με τα όσα είπε μερικές μέρες πριν, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.