GOSSIP

Άντζελα Δημητρίου: Τι είπε για την σχέση με την κόρη της - «Είμαι μια καλή μάνα»

Άντζελα Δημητρίου: Τι είπε για την σχέση με την κόρη της - «Είμαι μια καλή μάνα»

Μετά την ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη η Άντζελα Δημητρίου ρωτήθηκε για τον υποτιθέμενο καβγά που αναφέρουν τις τελευταίες μέρες ορισμένες εκπομπές, ανάμεσα στην ίδια και την κόρη της.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση για τη σχέση της με κόρη της.

«Μου αρέσει να ντύνομαι σικάτα, να ντύνομαι κυρία, γιατί έτσι μεγάλωσα, με μεγάλες κυρίες. Ντύνονταν με τουαλέτες, που αυτό σήμερα δεν υπάρχει. Κοιτάμε να γδυθούμε αντί να ντυθούμε. Δεν χρειάζεται όταν έχεις φωνή, αγάπη μου γλυκιά», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Η Άντζελα Δημητρίου είπε στη συνέχεια: «Έκανα επέμβαση στο λαιμό και για 3 μήνες δεν μίλαγα. Όταν άκουσα πάλι τη φωνή μου έδωσα συγχαρητήρια στον εαυτό μου που έκανε υπομονή και βρήκα ξανά αυτή τη γλυκιά φωνή που είχα».

Η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε επίσης: «Τα νέα παιδιά μπορεί να έχουν πολύ ωραία φωνή, αλλά δεν θα γίνουν ούτε Νταλάρας, ούτε Βοσκόπουλος, γιατί βιάζονται και ο ένας μιμείται τον άλλον. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας. Δεν θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά δεν ήταν ωραίο. Μπορούσε να μην πει καμία κουβέντα».

Τέλος για τη σχέση της με την κόρη της, η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Επειδή είναι ένα πολύ λεπτό θέμα, δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι μια καλή μάνα, τίποτα άλλο».