GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: «Οφείλεις να το υποστηρίξεις το συνεργείο σου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: «Οφείλεις να το υποστηρίξεις το συνεργείο σου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα σχόλιο που έκανε για την Ναταλία Γερμανού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Fay’s Time και αναφέρθηκε στη Ναταλία Γερμανού αλλά και την τοποθέτηση της για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

«Έχουμε άψογη σχέση με τη Ναταλία. Ήταν ένα γενικότερο σχόλιο. Η Ναταλία είναι πολύ έμπειρη και αυτό που νιώθει και σκέφτεται, ασχέτως αν είμαστε ομοκάναλες, το λέει και εγώ κάνω το ίδιο. Απλά θεώρησα ότι όταν κάνεις μια εκπομπή και στέλνεις ένα συνεργείο σου κάπου και το συνεργείο σου εκεί δεχτεί μια λεκτική προσβολή, οφείλεις να το υποστηρίξεις. Όταν λες ότι “εγώ δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση», να το κάνεις και στην πράξη”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αναφερόμενη στο Happy Day και την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης, η παρουσιάστρια είπε: «Είναι μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή αυτό που βιώνουμε σε σχέση με την πορεία της εκπομπής, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, κάθε χρόνο μηδενίζουμε το κοντέρ και βάζουμε τα δυνατά μας. Όταν βγαίνουν τα νούμερα της εκπομπής, εμείς είμαστε ήδη στον αέρα της εκπομπής, οπότε τα βλέπω κατά τη διάρκεια ενός βίντεο ή σε κάποιο διάλειμμα, χωρίς άγχος αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται».

«Κατά καιρούς μου γίνονται διάφορες προτάσεις, κυρίως για να κάνω κάτι παράλληλα. Συζητάμε κάποια πράγματα. Αν είναι ένα ενδιαφέρον concept και μπορούσα κι εγώ να νιώσω ότι το κάνω σωστά και να μην επιβαρύνω με την παράλληλα απασχόληση την ύπαρξή μου στο Happy Day, θα το συζητούσα με μεγάλη χαρά. Εγώ μέχρι και το 2025 είμαι στον Alpha, οπότε δεν ανήκω στην λίστα των hot συμβολαίων που λήγουν και θα συζητηθούν», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό της μέλλον.