GOSSIP

Μικρούτσικος και Καινούργιου πρωταγωνιστούν στις συγκρούσεις της TV - Πώς το σχολιάζουν τα πάνελ

Μικρούτσικος και Καινούργιου πρωταγωνιστούν στις συγκρούσεις της TV - Πώς το σχολιάζουν τα πάνελ

Οι παρουσιάστριες σχολίασαν τη σύγκρουση στον αέρα Καινούργιου - Μικρούτσικου.

Η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Δευτέρας σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Breakfast@Star» τις σφοδρές αντιπαραθέσεις που μπαίνουν σχεδόν καθημερινά η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Super Κατερίνα.

«Όσο πάει γίνεται όλο και πιο προσωπικό, αφήνονται πάρα πολλά υπονοούμενα στον αέρα. Εγώ νιώθω ότι Κατερίνα Καινούργιου είναι εκτεθειμένη. Αυτό που είπε να πάνε για ένα φαγητό να το συζητήσουν, έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό από το να γίνει αυτό στον αέρα. Είναι άβολο αυτό που γίνεται», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, άλλο να γίνει μια φορά, να έρθεις σε αντιπαράθεση με έναν συνεργάτη σου και να ακούσεις μια προσβολή, θα κάτσεις μετά σε μια σύσκεψη να το συζητήσεις» τόνισε η παρουσιάστρια του Star.

Τσιμτσιλή: «Δεν έχω καταλάβει αν και οι δυο θέλουν αυτή τη συνεργασία»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας τη σχέση των δύο παρουσιαστών σημείωσε: «Η Κατερίνα και ο Ανδρέας συγκρούονται συχνά στον αέρα, κάτι που δεν είναι άγνωστο. Υπάρχουν στιγμές που δημιουργείται ατμόσφαιρα εντάσεων. Είναι σαν να αμφισβητεί ο ένας τον άλλον, προκαλώντας ένταση. Κατανοώ την αντίδραση της Κατερίνας σε αυτό το απόσπασμα, καθώς δεν ήθελε υπονοούμενα. Ρώτησε, "Τι εννοείς; Τι θα χάσω;".

Κατανοώ επίσης τον Ανδρέα, ο οποίος μπορεί να αισθάνεται ότι τον διακόπτουν. Δεν αναφέρομαι απαραίτητα στην Κατερίνα, καθώς πάντα τον σέβεται. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί συμμετέχοντες στον αέρα, και καμία φορά η συζήτηση δεν εξελίσσεται όπως επιθυμεί κάποιος... Μπορεί να συμβεί ακόμα και σε εμάς».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, φαίνεται ότι ο Ανδρέας ψάχνει να δημιουργήσει ένταση».

Επιπλέον, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Αυτό που λέτε υποστηρίζει τα σενάρια που υποστηρίζουν ότι δημιουργούνται σκηνές κόντρας επίτηδες. Αν και δεν είμαστε στην εκπομπή, όλα αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Ο Ανδρέας είναι παρορμητικός, και η Κατερίνα τίθεται με τις κόκκινες γραμμές της... Σε έναν καβγά, ο κόσμος συνήθως στέκεται με τους πάντες».

Η Τίνα επανέλαβε: «Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, αλλά κερδίζεται... Φαίνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιδίωκε να προκαλέσει ένταση».

Η Σταματίνα υπογράμμισε τέλος: «Δεν έχω καταλάβει αν οι δύο πραγματικά θέλουν αυτήν τη συνεργασία. Και η Κατερίνα φαίνεται ότι δεν είναι εντελώς ευχαριστημένη».