GOSSIP

Ελένη Χατζίδου για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν ήμουν έγκυος είχα θυμώσει, πού σταματάνε τα όρια;»

Ελένη Χατζίδου για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν ήμουν έγκυος είχα θυμώσει, πού σταματάνε τα όρια;»

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε τη δική της αντίστοιχη εμπειρία κι αποκάλυψε ότι όταν η ίδια ήταν έγκυος

«Μιλήσαμε μετά, τα έχουμε λύσει με τη Σταματίνα», είπε η Ελένη Χατζίδου σε σχόλιό της με αφορμή όσα είπε χθες ο Γιάννης Στάνκογλου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε τη δική της αντίστοιχη εμπειρία κι αποκάλυψε ότι όταν η ίδια ήταν έγκυος και το είχε πει μόνο στους κοντινούς της ανθρώπους, το Happy Day αποκάλυψε την είδηση, κάτι που είχε κάνει την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έξαλλη.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν εγώ ήμουν έγκυος, δεν το είχα ανακοινώσει, το είχα πει μόνο στους πολύ κοντινούς μου. Η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε ήταν το Happy Day, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχα θυμώσει πάρα πολύ! Ήταν κάτι που ήθελα εγώ να το ανακοινώσω, να πω εγώ τη χαρά μου, ήταν κάτι που ίσχυε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μιλήσαμε μετά, τα έχουμε λύσει με τη Σταματίνα. Αλλά θέλω να πω ότι πού σταματάνε τα όρια; Μέχρι που μπορεί κάποιος να ανακοινώσει κάτι που ακόμα εσύ μπορεί να μη θες να το πεις».