GOSSIP

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει τα νεύρα της αλλά στο τέλος είναι ψυχούλα»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Η Άντζελα Δημητρίου έχει τα νεύρα της αλλά στο τέλος είναι ψυχούλα»
Φωτογραφία αρχείου

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της Όλγας Κιουρτσάκη

Για την Άντζελα Δημητρίου και την κόντρα της με την κόρη της, αλλά και μερικές ιστορίες από τα μπουζούκια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» o Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Αρχικά, ανέφερε: «Έτσι ακριβώς, ο πολιτισμός ξεκίνησε από τα μπουζούκια. Για να φτάσει κάποιος να πάει στο Μέγαρο Μουσικής ή στην Ακρόπολη πάνω ή στο Ηρώδειο, από κάπου ξεκινάει». Στη συνέχεια ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος διηγήθηκε και ένα περιστατικό: «Αυτοί που είχα ν φωνή δεν είχαν απαιτήσεις στην πίστα. Απαιτήσεις είχαν συνήθως αυτοί... θες να σου πω ένα στιγμιότυπο; Παιδεύεται ένας στην πίστα και παιδεύεται και παιδεύεται, του φταίγανε τα μικρόφωνα, είναι και ο Πασχάλης ο Τερζής στο σχήμα. Φαίνεται ότι ο άνθρωπος είναι μέσα στο καμαρίνι και τον ενοχλούσε αυτό και πάει κάποια στιγμή στην πίστα και λέει "για να δω αν είναι βουλωμένο", παίρνει και φυσάει στο μικρόφωνο, λέει "ξεβούλωσε", λέει και ένα ρεφρέν, ένα κουπλέ. Γέμισε ο τόπος φωνή. Ρώτησε "ξεβούλωσε;", "ξεβούλωσε Πασχάλη" του είπαν».

Μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την κόρη της, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε: «Η Άντζελα δεν είναι κουμπωμένη, είναι ένας απλός και λαϊκός χαρακτήρας, λέει και καμία κουβέντα παραπάνω. Είναι προσιτή, φιλική, αρπάζεται, δεν κρατάει κακίες, είναι απλό παιδί. Και δεν πιστεύω και όλα αυτά που έχουν μεγαλοποιήσει με την κόρη της. Η Άντζελα έχει τα νεύρα της, αλλά στο τέλος ψυχούλα είναι. [Αν είχε] απαιτήσεις, όλοι τρελοί είναι, όλοι έχουν απαιτήσεις. Όταν ήταν η Όλγα στην εφηβεία, την έφερε στο μαγαζί για να πει κάνα τραγούδι. Της κάναμε πρόβες και ξεκίνησε η κοπελίτσα και τραγουδούσε. Δεν είναι εύκολο πράγμα να έχεις μητέρα την Άντζελα και να θες να γίνεις τραγουδίστρια. Και την Όλγα την αγαπάω, είναι καλό παιδί. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, θα μωνιάσει αυτό, δεν γίνεται, είναι το ίδιο αίμα αυτό, ε, γίνεται καμιά παρεξήγηση, όλοι τσακωνόμαστε, το κρατάμε καμιά βδομάδα».